Disclaimer

De beheerder van deze website doet diens uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina’s juist, compleet en accuraat is maar kan geen garantie geven dat dat ook inderdaad het geval is.

De beheerder kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor enige vorm van schade door gebruik van de informatie op deze website. Wij waken ervoor juiste informatie te verstrekken en vragen jou als bezoeker van deze website om, wanneer je ergens een fout tegenkomt, dit te melden via ons contactformulier.

De teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het intellectuele eigendom van de eigenaar van de website en hierop berusten auteursrechten. Zonder schriftelijke toestemming mag deze informatie niet worden opgeslagen, gekopieerd of op welke wijze dan ook elders worden gepubliceerd.

Jumbo GigantFM Festival

Sportpark Meerdijk
Emmen

E-mail: contact@jumbogigantfmfestival.nl
Ons laatste nieuws
Lokatie festival bekend!

De lokatie voor het eerste Jumbo GigantFM Festival is bekend! We houden het op sportpark de Meerdijk, centraal in Emmen en voor alle omliggende dorpen makkelijk bereikbaar. Ruime parkeergelegenheid, kortom ideaal voor een mooi feest! Zet hem in jouw agenda,....

> lees verder
The Fortunate Sons op het Goud & Win Festival

Nieuwe naam GOUD & Win Festival   Niemand minder dan The Fortunate Sons staan 1 september bij ons op het podium.    The Fortunate Sons is onder andere bekend van het SBS programma “Tribute, the battle of the bands”. Bestel....

> lees verder